همایش آموزشی انتخاباتی فرمانداران منطقه شمال غرب کشور طی دو روز با هدف ابلاغ بخشنامهها و تشریح قوانین جدید انتخابات و راهبردها و سیاستهای جدید ستاد انتخابات کشور و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات و وحدت رویه در برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری با حضور استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان برگزار میشود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مراسم آغاز این دوره با اشاره به اهمیت و مسئولیت خطیر فرمانداران گفت: فرمانداران در خط مقدم وفاق و همگرایی میان مردم و مسئولان هستند و نماد نظام و حاکمیت در شهرستانها محسوب میشوند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه سنگینترین بخش برگزاری انتخابات بر دوش فرمانداران است خاطرنشان کرد: افزایش مشارکت مردم در انتخابات حاصل تلاش مجریان انتخابات است.
وی ایجاد آرامش در بین مردم توام با گره گشایی از مشکلات مردم، رفع مشکلات اقتصادی، پیشگیری از بروز هر گونه تنش را لازمه حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای دانست و بر بهره برداری مناسب از فضای مجازی برای افزایش آگاهی شهروندان در این زمینه تاکید کرد.
وی گفت: جمهوری اسلامی روز به روز در ارتباطات خارجی و دیپلماسی اقتصادی در حال پیشرفت است که برکات و نتایج ارزشمندی برای کشور و مردم خواهد داشت.
استاندار آذربایجان شرقی هم یادآور شد: انتخابات عالیترین مظهر حضور مردم در عرصه سیاسی و تصمیم گیری و عامل ریل گذاری مسیر سیاسی کشور است که میتواند در تار و پود نظام اثرگذار باشد.
آقای عابدین خرم با بیان اینکه انتخابات مشروعیت سیاسی نظام را تثبیت میکند افزود: دوام و بقای انقلاب وابسته به حضور آگاهانه مردم در همه عرصه هاست که مظهر آن انتخابات است.
وی نگاه قدسی به انتخابات به عنوان تکلیف و حق را وجه تمایز انتخابات در گفتمان مردم سالاری دینی با انتخابات سایر کشورها دانست و با تاکید بر نهادینه کردن آگاهی در بین مردم خاطرنشان کرد: انتخابات همواره موجب شکوه، عزت و توسعه کشور شده است.
وی با بیان اینکه انتخابات جهاد عمومی است که نتیجه آن باید ساختن ایران قوی و برای دوستان انقلاب نقطه اتکا و برای دشمنان نقطه یاس و ناامیدی باشد ابراز امیدواری کرد انتخابات امسال نقطه عطفی برای نظام در گام چهارم انقلاب باشد.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور نیز انتخابات را بهترین فرصت برای تجلی حق تعیین سرنوشت مردم خواند و افزود: انتخابات فرصتی است که ارزشهای نظام مردم سالاری دینی، همبستگی اجتماعی و فرهنگ سیاسی مشارکتی در جامعه تقویت و همگرایی اجتماعی و گفتمان و اندیشههای مختلف حکمرانی عرضه میشود.
آقای مرادی خط تحریم و رفراندوم را دو خط معارض دشمن در گفتمان انتخابات عنوان کرد و گفت: وظیفه ما در مقابل این دو گفتمان که تلاش میکند مردم را مایوس و ناامید کند جهاد تبیین در گفتار و کردار است.
وی از خدمت و عدالت محوری به عنوان مهمترین عناصر گفتمانی دولت مردمی یاد کرد و تقوای سیاسی، پرهیز از دعوای سیاسی، همدلی بین قوا، دیپلماسی چند جانبه گرایی و عبور از دو قطبیهای ساختگی را ویژگیهای بارز این دولت عنوان کرد.
وی تمرکز به تقویت سرمایه اجتماعی و احصا و حل مسایل و مشکلات آسیب زا به سرمایههای اجتماعی، ارتباط گیری با گروههای سیاسی، امیدآفرینی، صحبت همدلانه و صادقانه با مردم، تحقق آرامش سیاسی در شهرستان، اجماع نخبگانی در افقها و چشم اندازهای شهرستان، ارتباط با رسانهها و استفاده از ظرفیت همه دستگاههای اجرایی در برگزاری انتخابات و تعامل سازنده با ارکان حاکمیت شهرستانی را از انتظارت دولت از فرمانداران در آستانه انتخابات برشمرد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال برگزار میشود.